Jachthaven passanten

Jachthaven Atlantica heeft 20 passanten plaatsen. Grotere groepen graag vantevoren reserveren. 

Passantentarief:      € 1,20/m¹

De toeristenbelasting voor dit jaar is vastgesteld op € 0,87 p.p.p.n.

Water en stroom is tegen betaling aanwezig op de steigers.

Warm water in de douches gaat met de jachthaven betaalkaart. U koopt voor € 5,00 een pasje welke u zelf in het toiletgebouw kunt opladen. Het tegoed op deze kaart kunt u gebruiken in de douches. U betaald alleen wat u gebruikt. U kunt de jachthaven betaalkaart ook gebruiken voor de wasmachine of de droger.

Deze kaart kunt u op meerdere jachthavens in Nederland gebruiken. Er staan nl. meerdere digitale portemonnees op.

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van deelnemende havens. Meer informatie vindt u ook op www.jachthavenbetaalkaart.nl

 

 

Makkelijk om te weten:

SRV wagen

SRV verswagen Stadje Droag Broad rijd door het dorp en staat 5 dagen in de week op de haven voor uw boodschappen nl. op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag rond 10.00 en 17.00uur.

 

Theetuin Acanthus

U kunt in theetuin Acanthus genieten van een bakkie koffie/thee met een lekker stuk taart van de dag. Zij is geopend in de maanden Juni t/m September op Woensdag t/m Zondag van 14.00 - 17.00

 

Knusse schuur

In De knusse schuur op de Molendijk 11 kunt u terecht voor een bakkie koffie of thee.

 

 

Op dit moment heeft Stad aan 't Haringvliet helaas geen restaurant o.i.d. 
Wel is er een Chinees en een Italiaan die op de haven bezorgt zodat u toch niet hoeft te koken als u daar niet op gerekend hebt. De folders hiervan vind u in het informatiekastje.