AVG

AVG
Vanaf 25-05-2018 is de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens actief. Jachthaven Atlantica b.v. heeft met uiterste zorg en aandacht een privacy-verklaring en een passend privacybeleid opgesteld. Beide documenten zijn als download beschikbaar en ter inzage beschikbaar op ons havenkantoor gedurende onze reguliere openingstijden. 

Inzage in uw gegevens
Als opgenomen in ons privacy-beleid bewaren wij uw persoonlijke gegevens voornamelijk voor administratief gebruik. Deze gegevens kunnen wij op uw verzoek muteren of verwijderen als opgenomen in ons privacy-beleid. In ons beleid

Functionaris gegevensbescherming
De AVG wet stelt dat er binnen onze onderneming een zogenaamde functionaris gegevensbescherming (FG) dient te worden aangesteld. Onze bedrijfsleider Ben Steffen vervuld binnen onze organisatie deze rol. Hij is gedurende werkdagen aanwezig volgens onze reguliere openingstijden.

Verwerkers
Met partners (zoals ons boekhoudkantoor) gaan wij een zogenaamde 'verwerkers-overeenkomst' aan. Op deze wijze zijn er gedegen afspraken gemaakt rond de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Wij stellen op verzoek een overzicht beschikbaar van onze 'verwerkers'.

Vragen
Vragen over de nieuwe AVG wet in combinatie met Jachthaven Atlantica? Komt u dan gerust langs op ons havenkantoor of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Documenten (als download beschikbaar in .pdf)
privacybeleid
privacy-verklaring